loading…

Cu cinci ani în urmă, tânărul Maxim Gavrilenco, 11 ani, a băut din neatenție o substanță toxică din garajul familiei, care i-a distrus esofagul. De atunci, băiatul și-a petrecut timpul în spitale și  în sălile de operații, fiind hrănit printr-un tub.

Un medic de la Spitalul Medical Park din Instanbul i-a redat acestuia, în sfârșit, după cinci ani, șansa la o viață normală. După o operație complexă și foarte riscantă, care a durat 18 ore, doctorul Pelin Oguzkurt a reușit să îi reconstruiască esofagul cu o bucată din intestinul gros.

Starea tânărului de 11 ani s-a îmbunătîîțit imediat după operație și a izbucnit în lacrimi în momentul în care a gustat dintr-o ciocolată, după cinci ani de chin în care a fost hrănit cu ajutorul unui tub. 

“Împreună cu echipa am lucrat zi și noapte pentru a găsi soluții ca strigătul de ajutor al lui Maxim să ajungă la cât mai mulți oameni. Într-o după amiază, am primit un apel telefonic de la un număr ciudat, care avea prefixul +351. La celălalt capăt al firului, o voce românească s-a prezentat că este directorul general al unei companii de construcții din Portugalia și dorește să-l ajute pe Maxim cu suma integrală a intervenției, de 30.000 de Euro. În câteva ore am parafat contractul de sponsorizare, iar după 48 de ore suma era virată în cont. Acel scurt telefon de nici măcar un minut i-a schimbat radical viața acestui băiat chinuit. Ne-am bucurat enorm să știm că băiețelul este bine, că are mare poftă de mâncare și îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru acest miracol. Este încă o dovadă în plus că Dumnezeu lucrează prin oameni”, declară Vlad Plăcintă, președintele Asociației “Salvează o inimă”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-copil-de-11-ani-a-izbucnit-in-plans-cand-a-simtit-gustul-ciocolatei-dupa-cinci-ani-de-chin-35419.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-copil-de-11-ani-a-izbucnit-in-plans-cand-a-simtit-gustul-ciocolatei-dupa-cinci-ani-de-chin-35419-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv