Pentru funcţia de secretar general al PNL, Cristian Buşoi îl susţine pe Dan Motreanu, în prezent prim-vicepreşedinte al partidului, informează agerpres.ro.

Buşoi a anunţat că îi susţine în echipa sa pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, (Mediul de afaceri, societatea civilă); preşedintele CJ Cluj Alin Tişe (Comunicare); deputatul Mugur Cozmanciuc (Relaţii Internaţionale), dar şi pe actualul prim-vicepreşedinte al PNL Sector 2 – Viorel Cataramă (Strategii politice).

Pentru funcţiile de vicepreşedinţi, Buşoi va cere votul delegaţilor la Congres pentru: Aleodor Frâncu, Ion Vela, Vasile Varga, Marius Ştefan Vintilă, Sulfina Barbu, Vasile Iliuţă, Mircea Toader, Marius Bodea, Gheorghe Muhscina, Lucia Varga, Marian Petrache, Ovidiu Moldovan.

„Aceasta este echipa pe care eu o consider mai bună decât cea a colegului meu (n.r. – Ludovic Orban) şi nu spun asta cu aroganţă, ci cu spirit de competiţie şi colegialitate. O bună parte din echipa lui Orban are o gândire mai veche despre felul în care trebuie condus partidul. (…) Raportarea oamenilor la politiceni s-a schimbat. Pentru a deveni un partid al viitorului, PNL are nevoie de o gândire nouă, de a-i atrage pe acei oameni creativi din societatea românească”, a spus Buşoi în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul PNL, unde au fost prezenţi mai mulţi lideri, printre care Dan Motreanu, Nicolae Robu, Sulfina Barbu.

Doi candidați au rămas în cursa pentru președinția PNL, Cristian Bușoi și Ludovic Orban, după ce, cu doar cinci zile înainte de Congresul din 17 iunie, partidul a anunțat că cel de-al treilea competitor, Viorel Cataramă, nu a întrunit numărul minim de 10 filiale necesare pentru validarea moțiunii.

rootstireaActualitate/Esential
Pentru funcţia de secretar general al PNL, Cristian Buşoi îl susţine pe Dan Motreanu, în prezent prim-vicepreşedinte al partidului, informează agerpres.ro.Buşoi a anunţat că îi susţine în echipa sa pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, (Mediul de afaceri, societatea civilă); preşedintele CJ Cluj Alin Tişe (Comunicare);...

Preluat de la EVZ