„Oare Grindeanu o fi pe etnobotanice?! Omul ăsta suferă de halucinații politice. Sau poate asta este măsura nesimțirii lui. Putea să ia exemplu de la mari lideri politici – Churchill, Thatcher, Blair – şi să se retragă cu demnitate. A ales să atârne ca iedera pe scaunul de la Palatul Victoria, reeditând în felul acesta episodul “Radu Vasile”. Doar că Grindeanu a depășit în penibil toţi politicienii români (poate doar Nicușor Dan să îi mai facă un pic de concurenţă)”, a declarat Dănuţ Pop, într-un comunicat de presă. 

„Grindeanu nu-şi dă seama că este un nimeni. Că şi el se recunoaşte greu chiar şi cu buletinul în mână. A fost un ministru jalnic şi un preşedinte de CJ mediocru. Cine îi dă dreptul acestui individ să pună condiţii? Obrazul gros, probabil. Dar deja este prea mult! România nu poate fi terfelită pentru că un desculț din politică nu vrea să plece acasă. Ar trebui să se ia de mână cu Ponta şi cu Sova şi să dispară, pentru că lepre ca ei au compromis o întreagă generaţie de politicieni”, a mai precizat Dănuţ Pop.

Citește și: Grindeanu, făcut K.O.! Ultima POSTARE i-a adus UMILINȚA

Decizia lui Sorin Grindeanu de a refuza să își depună demisia din fruntea Guvernului este criticată dur și din interiorul PSD-ului.

Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD și liderul senatorilor social-democrați, a decis să iasă la rampă cu o declarație tăioasă la adresa premierului. Acesta crede că Grindeanu este lipsit de luciditate.

Citește și: Dan Andronic DEZVĂLUIE de ce Grindeanu NU îl poate numi pe Ponta secretar general al Guvernului. CULISELE celor mai recente NEGOCIERI

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Oare Grindeanu o fi pe etnobotanice?! Omul ăsta suferă de halucinații politice. Sau poate asta este măsura nesimțirii lui. Putea să ia exemplu de la mari lideri politici - Churchill, Thatcher, Blair - şi să se retragă cu demnitate. A ales să atârne ca iedera pe scaunul de la...

Preluat de la EVZ