Majestatea Sa, Regina, și Ducele de Cambridge au vizitat Centrul Westway Sports din White City, în suburbia Londrei, unde s-au concentrat eforturile de salvare și sprijin pentru cei afectați de incendiul tragic din blocul cu 24 de etaje Turnul Grenfell. 

Membrii Casei Regale se întâlnesc cu membri ai serviciilor de urgență, ca și cu locatarii din bloc și reprezentanți ai comunității. 

Regina Elisabeta a II-a a sosit la centrul de sprijin îmbrăcată într-un deux pieces albastru și o pălărie asortată, scrie Daily Mail, care precizează că regina a discutat „solemn” cu voluntarii și oficialii. 

Era însoțită de Prințul William și împreună au intrat în centrul-adăpost pentru sinistrați și s-au amestescat în mulțime, discutând cu cei de acolo. 

Premierul Theresa May a făcut o vizită în zonă, în urmă cu două zile, și a stat 15 minute, nu a discutat cu localtarii, ceea ce a atras nemulțumiri și critici, precizează sursa citată. 

În schimb, regina și nepotul său au fost aplaudați când au sosit în această dimineață. 

Ducesa de Cornwall, soția Prințului Charles, a fost și ea în cursul zilei de azi să aducă un omagiu victimelor incendiului devastator, în care au murit cel puțin 17 persoane și au fost rănite alte 70.

Camilla (69 de ani) a vorbit la o zi după ce Ducele și Ducesa de Cambridge (Kate și William) au făcut donații în nume personal pentru unul dintre fondurile create pentru victime.

„Știu că toți cei prezenți aici mi se alătură azi pentru a transmite gânduri bune și rugăciunile noastre victimelor, familiilor și prietenilor celor care și-au pierdut viața în incendiul oribil din Nordul Kensigton”, a spus Camilla. 

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/regina-william-3.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/regina-william-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Majestatea Sa, Regina, și Ducele de Cambridge au vizitat Centrul Westway Sports din White City, în suburbia Londrei, unde s-au concentrat eforturile de salvare și sprijin pentru cei afectați de incendiul tragic din blocul cu 24 de etaje Turnul Grenfell. Membrii Casei Regale se întâlnesc cu membri ai serviciilor de...

Preluat de la EVZ