loading…

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben cu vânt și averse torențiale, care vor depăși local 30 l/mp și pe arii restrânse 50 – 70 l/mp, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A., s-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență în perioada 16 iunie 2017, ora 18:00 – 19 iunie 2017, ora 10:00.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă atât în municipiul Constanța, cât și în județ.

“Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924″, se arată într-un comunicat al SC RAJA SA.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/se-anunta-ploi-torentiale-la-constanta-raja-a-activat-comandamentul-pentru-situatii-de-urgenta-39319.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/se-anunta-ploi-torentiale-la-constanta-raja-a-activat-comandamentul-pentru-situatii-de-urgenta-39319-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv