loading…

Trei preoți au fost reținuți de procurorii DNA sub acuzația de șantaj. Fețele bisericești l-ar fi amenințat pe Episcopul Hușilor că vor face publice filmări compromițătoare în care apare acesta.

Procurorii spun că trei preoți ar fi încercat să îl șantajeze pe ÎPS Corneliu, episcopul Hușilor, cu publicarea unor imagini compromițătoare, notează antena3.ro.

Doi dintre oamenii în sutană ar fi pretins de la înalta față bisericească 50.000 de euro, în vreme ce un al treilea ar fi dorit ca în schimbul tăcerii să fie avansat.

Localnicii din parohia celor trei acuzați nu par însă convinși de acuzele aduse.

Nu este însă prima controversă în centrul căreia se află episcopul de Huși. ÎPS Corneliu a intrat în atenția presei la începutul lunii mai, după ce enoriașii unei biserici din Vaslui l-au așteptat cu covoare întinse peste drumul de pământ pentru ca episcopul să nu-și murdărească pantofii.

VEZI ȘI: Locuitorii unui sat au întins covoare pe asfalt pentru ca Episcopul Hușilor să nu își murdărească pantofii

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/trei-preoti-au-fost-retinuti-de-procurorii-dna-pentru-santaj-cu-filme-deocheate-39302.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/trei-preoti-au-fost-retinuti-de-procurorii-dna-pentru-santaj-cu-filme-deocheate-39302-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv