loading…

Un bolid de 50.000 de euro a fost distrus după un impact cu o Dacia Logan, in Marea Britanie! Șoferul mașinii sport a supraviețuit în urma impactului.

Accidentul a avut loc în localitatea Holt Heath, în apropiere de Worcester, Marea Britanie. Paul Styles, șoferul Daciei a povestit autorătăților că se afla în spatele unei dubițe, cand șoferul acesteia a frânat brusc. A fost nevoit să frâneze și el, când a auzit un zgomot puternic, notează romaniatv.net.

“Am crezut că a explodat o bombă deoarece mașina s-a ridicat puternic de la pământ. Când am coborât, mi-am dat seama ce se întâmplase. Lotus-ul se afla cu totul sub mașina mea, iar roțile din spate ale mele erau înfipte în parbrizul mașinii sport”,  a declarat șoferul Logan-ului.

Șoferul bolidului, care cumpărase mașina în urmă cu doar câteva minute, a reușit să iasă din mașină.

Nimeni nu a fost rănit în urma accidentului.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/un-lotus-elise-de-50-000-de-euro-a-fost-distrus-in-totalitate-dupa-impactul-cu-un-logan-foto-39313.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/un-lotus-elise-de-50-000-de-euro-a-fost-distrus-in-totalitate-dupa-impactul-cu-un-logan-foto-39313-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv