“PNL va avea de luni o nouă conducere legitimă şi această criză politică ne priveşte pentru că priveşte şi România, va trebui analizată foarte serios această poziţie a noastră. Dar eu cred că nu ar trebui să intrăm în acest joc. (…) Cea mai bună variantă ar fi să fie prezenţi colegii mei în sală, dar să-i lase în pace, (…) să nu voteze”, a afirmat Vasile Blaga, citat de News.ro.

Întrebat dacă liberalii ar trebui să încerce să formeze o nouă majoritate, el a susţinut că este nevoie ca partidul să se consolideze instituţional dar şi să fie o ”voce clară” împotriva oricărui guvern PSD.

“Trebuie să aibă grijă în primul rând să se consolideze instituţional şi, în al doilea rând, să fie o voce clară, cea mai puternică voce a Opoziţiei împotriva a oricărui Guvern PSD. (…) PNL este pregătit, dar nu aşa se pune problema”, a precizat Blaga.

Mihai Fifor, liderul senatorilor PSD a declarat, vineri seară, că moțiunea de cenzură pregătită de partid va fi prezentată duminică, în plenul reunit al celor două camere. Parlamentul va fi convocat duminică pentru citirea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. 

Social-democrații ar fi dispuși să intre într-un guvern de uniune națională pentru a nu pierde guvernarea, au spus surse din PSD, pentru EVZ.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'PNL va avea de luni o nouă conducere legitimă şi această criză politică ne priveşte pentru că priveşte şi România, va trebui analizată foarte serios această poziţie a noastră. Dar eu cred că nu ar trebui să intrăm în acest joc. (…) Cea mai bună variantă ar fi să...

Preluat de la EVZ