“PNL va trebui să îşi asume nişte responsabilităţi, să încerce să facă o majoritate împotriva PSD şi să oprească acest circ care face rău României, care vine doar din lupta pentru putere în interiorul PSD şi din dorinţa preşedintelui PSD de a controla România şi Guvernul României, a afirmat Bușoi, citat de News.ro.

Chestionat de jurnaliști cum ar trebui să se poziţioneze liberalii în privinţa moţiunii de cenzură anunţată de PSD şi ALDE împotriva lui Sorin Grindeanu, Buşoi a spus că decizia va trebui luată de noua conducere a partidului, după o discuţie cu parlamentarii.

În schimb, fostul co-președinte al PNL, Vasile Blaga, a declarat sâmbâtă, înaintea începerii Congresului în care liberalii își aleg viitorul președinte, că PNL ar trebui să participe în plenul în care se va vota moțiunea de cenzură inițiată de PSD-ALDE împotriva Cabinetului Grindeanu, dar să nu voteze. 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'PNL va trebui să îşi asume nişte responsabilităţi, să încerce să facă o majoritate împotriva PSD şi să oprească acest circ care face rău României, care vine doar din lupta pentru putere în interiorul PSD şi din dorinţa preşedintelui PSD de a controla România şi Guvernul României, a afirmat...

Preluat de la EVZ