loading…

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei de fotbal Real Madrid, „vrea să părăsească Spania”, după ce a fost acuzat în mod oficial de Parchetul din Madrid pentru o fraudă fiscală în valoare de 14,7 milioane dolari, anunță cotidianul A Bola.

„Decizia lui Ronaldo este ireversibilă și a transmis-o deja președintelui clubului Real Madrid”, adaugă cotidianul sportiv lusitan, precizând că fotbalistul este „total indignat” de acuzațiile care i se aduc.

Într-un comunicat dat publicității marți, Parchetul din Madrid a anunțat că a depus o plângere împotriva lui Cristiano Ronaldo pentru patru presupuse delicte împotriva Trezoreriei publice, corespunzând exercițiilor fiscale cuprinse între 2011 și 2014.

Potrivit ministerului public spaniol, atacantul lui Real Madrid „a profitat de o structură creată în 2010 pentru a ascunde de fisc veniturile generate în Spania de drepturile de imagine”.

Ca și în cazul argentinianului Lionel Messi de la FC Barcelona, condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare, drepturile de imagine, veniturile legate de contractele publicitare pe care sportivii le pot încasa prin intermediul unor societăți din străinătate, reprezintă miza acestui caz cu care se confruntă Cristiano Ronaldo, cvadruplu câștigător al Balonului de Aur.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/cristiano-ronaldo-a-anuntat-ca-pleaca-de-la-real-madrid-si-din-spania-39330.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/cristiano-ronaldo-a-anuntat-ca-pleaca-de-la-real-madrid-si-din-spania-39330-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv