Odată ajuns acolo, Grindeanu le-a vorbit oamenilor cu pasiune și lacrimi în ochi despre valorile PSD și criza politică din România. Premierul României a convocat la Timișoara o sedință a Comitetului Executiv Judeţean al PSD Timiş, în contextul excluderii sale din PSD. 

Grindeanu a anunțat de pe scările sediul PSD Timiș că cei din conducerea centrală “au uitat să trimită actele cu decizia excluderii către filiala județeană”. “Am ținut foarte mult sa vin astăzi acasă, la Timișoara, să mă consult cu colegii mei. Să văd dacă deciziile pe care le-am luat și le voi lua în zilele următoare sunt în concordanță cu statutul partidului și regulile democrației și ale statutului de drept.

Partidul se conduce din două în două luni prin Comitete Executive. Eu nu am mai întâlnit până acum să nu mai organizezi un Birou Permanent Național. S-au organizat CEX-uri în general pentru sacțiuni”, a anunțat Grindeanu, care a insistat și după ședința PSD Timiș că în partid trebuie să se organizeze un Congres. El a mai spus că nu crede că Liviu Dragnea va mai rămâne președinte PSD după acest scandal, dar și că pleacă mult mai încrezător spre București după întâlnirea cu colegii lui.

În așteptarea lui Grindeanu, câteva sute de colegi de partid s-au adunat, alături de tatăl premierului, pentru a îl susține în războiul împotriva lui Liviu Dragnea. Imaginile vorbesc de a sine!

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Odată ajuns acolo, Grindeanu le-a vorbit oamenilor cu pasiune și lacrimi în ochi despre valorile PSD și criza politică din România. Premierul României a convocat la Timișoara o sedință a Comitetului Executiv Judeţean al PSD Timiş, în contextul excluderii sale din PSD. Grindeanu a anunțat de pe scările sediul PSD...

Preluat de la EVZ