Se pare că revenirea pe micul ecran îi priește de minune cântărețului care este mereu pe scenă sau în apropierea ei, atunci când este jurat. “Chirilă este pe un drum ascendent! Dacă atunci când a părăsit trupa “Vama Veche”, el a avut o perioada în care a intrat într-un con de umbră, acum, situaţia s-a schimbat radical! 

rtistul este cu adevărat pe val şi îi merge că pe roate! Tudor este jurat la una dintre cele mai vizionate emisiuni de talente muzicale, iar cu “Vama” are sezonul plin de concerte, pe sume care se învârt în jurul a 7.500 de euro, plus cheltuieli de transport şi cazare. Totul, în condiţiile în care, în urmă cu câţiva ani, abia dacă prindea un contract cu 2000 de euro”, au dezvăluit persoane din domeniul artistic, conform Wowbiz.ro.

 Tudor Chirilă este un actor, muzician, compozitor și producător român. A fost solistul formatiei Vama Veche, apoi a fondat formația Vama. Ca actor, a jucat în numeroase filme de scurt și lung-metraj și a interpretat roluri de referință în spectacolele de teatru ale unora dintre mai importanți regizori români.
În 2012, a publicat prima sa carte, “Exerciții de echilibru”, care a reunit o selectie a celor mai bune texte de pe blogul personal: www.tudorchirila.blogspot.com 

În 2014, a devenit antrenor la Vocea României, alături de Loredana Groza, Smiley și Marius Moga. De-a lungul timpului, Tudor Chirilă s-a implicat în numeroase campanii sociale. În 2005, a fost inițiatorul campaniei “Live pentru viață”, prin care s-au strâns donații pentru sinistrați.
A sustinut campania de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer “Nu mă ignora”, inițiată de Asociația Salvează Vieți. Alături de “Agenția de Vise”, compania sa de management și booking artistic, a derulat foarte multe proiecte cu impact social și cultural, printre care “Chirilă în licee” – turneu de mentorship în liceele din București, “Cruciada Culturii”, “Premiile Ioan Chirilă” etc.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Se pare că revenirea pe micul ecran îi priește de minune cântărețului care este mereu pe scenă sau în apropierea ei, atunci când este jurat. “Chirilă este pe un drum ascendent! Dacă atunci când a părăsit trupa “Vama Veche”, el a avut o perioada în care a intrat într-un...

Preluat de la EVZ