Fără a pomeni numele, sau a face vreo aluzie la Liviu Dragnea, organizaţia judeţeană a PSD Constanța transmite că “rămâne consecventă îndeplinirii programului de guvernare votat în decembrie anul trecut de milioane de cetățeni”. Filiala constănțeană a PSD “condamnă tentativa de preluare ilegitimă a guvernării în numele Partidului Social Democrat de către Sorin Grindeanu și Victor Ponta, care nu mai sunt membri ai acestei formațiuni”.

De asemenea, PSD Constanța apreciază că acțiunile din ultima perioadă ale celor “doi foști membri PSD” demonstrează că a existat „un plan premeditat de subminare a activității guvernamentale, prin constituirea unui guvern fantomă, în scopul preluării personale a puterii”. În consecință, “aceste demersuri disperate dovedesc tuturor justețea deciziei luată de PSD, prin forurile sale statutare de conducere”.

Comunicatul PSD Constanța este întărit chiar de o declarație, trimisă ulterior, a președintelui organizației județene a partidului, Felix Stroe. În opinia liderului local,  

“Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare prin forţă a puterii executive a statului. PSD condamnă categoric tentativa ilegitimă a celor doi foşti membri ai partidului, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român. 

În toate aceste acţiuni ilegitime, cei doi nu reprezintă Partidul Social Democrat şi nu au niciun drept să angajeze numele partidului într-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice. Forurile statutare de conducere ale partidului nu i-au mandatat să întreprindă vreuna dintre aceste acţiuni ilegitime, ceea ce înseamnă că cei doi acţionează strict în nume propriu, având întreaga răspundere, de orice natură, pentru faptele lor”.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fără a pomeni numele, sau a face vreo aluzie la Liviu Dragnea, organizaţia judeţeană a PSD Constanța transmite că “rămâne consecventă îndeplinirii programului de guvernare votat în decembrie anul trecut de milioane de cetățeni”. Filiala constănțeană a PSD “condamnă tentativa de preluare ilegitimă a guvernării în numele Partidului Social...

Preluat de la EVZ