Fostul președinte al României Traian Băsescu spune că doar dacă niciun partid nu va participa la ședința extraordinară a Parlamentului dedicată citirii moțiunii, convocată pentru duminică, PSD va înțelege în ce situație ridicolă s-a pus.

„Duminică, se va citi în Parlament moţiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului PSD, iar miercuri va avea loc dezbaterea şi votul. Din păcate, sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere şi influenţă a clanurilor din PSD”, a scris fostul președinte pe Facebook.

„Desigur, maidanezul de companie al PSD, Călin Popescu Tariceanu, va conduce lucrările Camerelor Reunite”, își continuă Băsescu atacurile la adresa actualei coaliții.

„La o astfel de dispută internă, niciun alt partid parlamentar nu ar trebui să se afle în sală. Doar aşa PSD ar putea înţelege în ce situaţie ridicolă s-a pus singur, Dragnea ar putea pricepe că viclenia de tip Teleorman nu ţine loc de inteligenţă, iar românii ar vedea cu ochii lor ce oameni de proastă calitate au votat”, încheie fostul șef de stat.

Reamintim că PSD a anunțat vineri seara că va convoca o ședință extraordinară a Parlamentului, pentru duminică, în care să fie citită moțiunea de cenzură contra cabinetului Grindeanu. 

„Duminică, de la ora 16.30, se va citi moţiunea de cenzură. La ora 15 vor avea loc şedinţe de grup, la 16.30 şedinţa de plen reunit când va fi citită moţiunea de cenzură. Nu putem rămâne impasibili la ceea ce se întâmplă. Parlamentul trebuie să reacţioneze. E ilegal şi neconstituţional ca doi membri de partid să preia puterea în România. Vrem să citim moţiunea de cenzură duminică, iar în timp cât mai scurt România să devină o ţară care să fie condusă de un Guvern legitim. Sunt discuţii pe care preşedintele partidului le poartă şi detaliile vor fi date de preşedintele partidului. Vom lua decizia în cursul zilei de mâine în privinţa faptului de a ataca în centencios administrativ”, a declarat Mihai Fifor.

Citește și: Decizia luată de Traian Băsescu în scandalul Dragnea-Grindeanu. Cum va vota PMP moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

SCENARIUL EXPLOZIV al lui Băsescu despre VIITORUL ROL AL PSD. Se rescrie politica din România

Băsescu A ATACAT PSD MAI DUR CA NICIODATĂ: „Specific lor, balumucul”

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fostul președinte al României Traian Băsescu spune că doar dacă niciun partid nu va participa la ședința extraordinară a Parlamentului dedicată citirii moțiunii, convocată pentru duminică, PSD va înțelege în ce situație ridicolă s-a pus.„Duminică, se va citi în Parlament moţiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului PSD, iar...

Preluat de la EVZ