Becali crede că Liviu Dragnea nu este nimic altceva decât un „tiran” care face rău țării. ”Sorin Grindeanu e un bărbat puternic care a pus stop tiraniei lui Dragnea. Îl admir pe Grindeanu, iar pe Victor Ponta îl cred cel mai puternic bărbat politic la ora asta, cel mai deștept. (…)

Decât un tiran ca Dragnea, mai bine un copil ca Grindeanu. Măcar are bărbăția să-l confrunte pe Dragnea”, a spus George Becali, om de afaceri și fost politician, sâmbătă, la o Ediție specială, de la Antena 3.

Moțiunea de cenzură a lui Dragnea

Moţiunea de cenzură nu poate fi citită, duminică, în Parlament din motive procedurale, potrivit unor surse apropiate premierului. Motivul ar fi că textul moțiunii ar trebui trimis și către Executiv, însă Registratura este închisă pe perioada weekend-ului. 

EXPLOZIV! ADEVĂRUL din spatele RĂZBOIULUI Grindeanu – Dragnea: O diversiune pentru salvarea lui Kovesi

”Eu sper ca măcar în al treisprezecelea ceas raţiunea să învingă şi să avem un dialog, să putem să evităm opţiunea nucleară, din care toată lumea are de pierdut”, au declarat surse apropiate premierului, potrivit News.ro.

”Probabil premierul nu va fi prezent duminică la citirea moţiunii, deoarece nu sunt respectate procedurile”, au mai spus sursele citate. Se invocă, astfel, articolul 92 din Regulamentul şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, care arată că ”moţiunea de cenzură iniţiată de cel puţin o pătrime din numărul total al deputaţilor şi senatorilor se prezintă birourilor permanente şi se comunică Guvernului de către preşedintele Camerei Deputaţilor, în ziua în care aceasta a fost depusă”. 

Liviu Dragnea este manverat de Florian Coldea, iar Sorin Grindeanu de Victor Ponta! Cum vede Dan Andronic scenariul declanșării crizei politice pentru salvarea șefei DNA

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Becali crede că Liviu Dragnea nu este nimic altceva decât un „tiran” care face rău țării. ”Sorin Grindeanu e un bărbat puternic care a pus stop tiraniei lui Dragnea. Îl admir pe Grindeanu, iar pe Victor Ponta îl cred cel mai puternic bărbat politic la ora asta, cel mai...

Preluat de la EVZ