Şoc la PSD în disputa pentru Guvern. Un fost lider important al social-democraţilor, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, la Edița specială, de la Antena 3, că “Victor Ponta și Sorin Grindeanu sunt verișori”. Mai exact, susţine Vanghelie, Daciana, soția lui Victor Ponta este “văr bun cu Grindeanu”, transmite stiripsurse.ro.

Astfel, premierul Sorin Grindeanu și fostul premier Victor Ponta sunt camarazi în mini-Guvernul României, împotriva lui Liviu Dragnea.

Reacţia lui Victor Ponta nu s-a lăsat aşteptată. Secretarul general al Guvernului a postat pe Facebok: “Am citit aceasta prostie si am vrut sa o corectez!”.  Evident, susţine Ponta, Daciana şi Sorin Grindeanu nu au absolut nicio legatuă de rudenie.

Apoi, fostul premier şi lider PSD îl cataloghează pe Vanghelie ca “Bufon”.

“Pe urmă am văzut că asta a spus Vanghelie …. era să mă păcalească Bufonul şi să-l iau în serios!!! Iar Lucian Negrea de la   este impresarul lui! Fac băşcalie de oameni şi împart banii juma juma! Sper că dvs sunteţi destepţi şi nu cădeţi în capcană!!!”.

În ciuda celor spuse de Victor Ponta, comisarul.ro transmite că mama lui Sorin Grindeanu și soţia lui Ilie Sârbu sunt surori.
În consecinţă, Sorin Grindeanu și Daciana Sârbu – Ponta sunt verișori de gradul întâi.
“Restul sunt detalii… Faptul că i-a trădat pe cei care l-au ajutat în viaţă, clanul Sârbu-Ponta, pentru a deveni sclavul lui Dragnea arată că acest personaj este în stare de orice…Ponta l-a făcut deputat și apoi ministru. Primul lider de filială care l-a trădat pe Ponta a fost Grindenu”, a mai precizat aceeaşi sursă.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Şoc la PSD în disputa pentru Guvern. Un fost lider important al social-democraţilor, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, la Edița specială, de la Antena 3, că “Victor Ponta și Sorin Grindeanu sunt verișori”. Mai exact, susţine Vanghelie, Daciana, soția lui Victor Ponta este “văr bun cu Grindeanu”, transmite stiripsurse.ro.Astfel,...

Preluat de la EVZ