loading…

Cel puțin trei femei, dintre care una cu cetățenie franceză, și-au pierdut viața, iar alte 9 persoane au fost rănite după ce un dispozitiv exploziv a fost detonat sâmbătă în toaleta unui centru comercial aglomerat din Bogota, au precizat surse oficiale citate de Reuters și EFE.

Anterior, primarul capitalei columbiene, Enrique Penalosa, evocând un “atentat laș la centrul comercial Andino”, a precizat că o femeie cu cetățenie franceză a murit iar 11 persoane au fost rănite, conform Agerpres.

“Tânăra (moartă) este o tânără franțuzoaică de 23 de ani”, le-a spus jurnaliștilor primarul Bogotei, conform agenției EFE.

Potrivit noilor informații difuzate de agenția spaniolă, care citează Clinica del Country, alte două femei, de 27 și 31 de ani, au decedat “ca urmare a leziunilor suferite”.

Pe de altă parte, Parchetul columbian a anunțat că un procuror antiterorism va conduce ancheta în acest caz.

Agenția spaniolă a relatat anterior că președintele columbian, Juan Manuel Santos, a scris pe Twitter că a ordonat directorului Poliției, generalul Jorge Hernando Nieto, “să conducă investigația și să-l țină la curent”.

Conform AFP, potrivit primelor informații comunicate de poliție, explozia s-a produs în jurul orei locale 17,00 (22,00 GMT) într-o toaletă a centrului comercial, care este situat într-o zonă foarte frecventată de străini. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/explozie-intr-un-centru-comercial-din-columbia-cel-putin-trei-femei-au-murit-iar-noua-persoane-sunt-ranite-39337.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/explozie-intr-un-centru-comercial-din-columbia-cel-putin-trei-femei-au-murit-iar-noua-persoane-sunt-ranite-39337-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv