Matei Suciu, unul dintre „greii” partidului îl atacă virulent și susține că acțiunile lui Grindeanu ar putea duce la destrămarea PSD.  “Am fost la întâlnirea cu domnul Grindeanu, dar nu voi vota împotriva moțiunii. Acţiunea lui poate să ducă la ruperea partidului şi pierderea guvernării. Presiuni asupra mea se pot face doar din partea celor care m-au votat. În Parlament votează parlamentarii.

Am decis şi vom decide ce votăm. Partidul trebuie să fie unit. Nu m-a sunat nici Victor Ponta, dar nici Liviu Dragnea. Nu urmăresc niciun fel de funcţie”, a spus Suciu la Antena 3.

Moțiunea de cenzură a lui Dragnea

Moţiunea de cenzură nu poate fi citită, duminică, în Parlament din motive procedurale, potrivit unor surse apropiate premierului. Motivul ar fi că textul moțiunii ar trebui trimis și către Executiv, însă Registratura este închisă pe perioada weekend-ului. 

EXPLOZIV! ADEVĂRUL din spatele RĂZBOIULUI Grindeanu – Dragnea: O diversiune pentru salvarea lui Kovesi

”Eu sper ca măcar în al treisprezecelea ceas raţiunea să învingă şi să avem un dialog, să putem să evităm opţiunea nucleară, din care toată lumea are de pierdut”, au declarat surse apropiate premierului, potrivit News.ro.

”Probabil premierul nu va fi prezent duminică la citirea moţiunii, deoarece nu sunt respectate procedurile”, au mai spus sursele citate. Se invocă, astfel, articolul 92 din Regulamentul şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, care arată că ”moţiunea de cenzură iniţiată de cel puţin o pătrime din numărul total al deputaţilor şi senatorilor se prezintă birourilor permanente şi se comunică Guvernului de către preşedintele Camerei Deputaţilor, în ziua în care aceasta a fost depusă”.

Becali, ATAC fără PRECEDENT la Dragnea. Ce spune despre premierul Grindeanu

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Matei Suciu, unul dintre „greii” partidului îl atacă virulent și susține că acțiunile lui Grindeanu ar putea duce la destrămarea PSD.  'Am fost la întâlnirea cu domnul Grindeanu, dar nu voi vota împotriva moțiunii. Acţiunea lui poate să ducă la ruperea partidului şi pierderea guvernării. Presiuni asupra mea se...

Preluat de la EVZ