”Liviu Dragnea a făcut o greșeală de neînțeles încercând schimbarea în felul acesta a propriului Guvern. În acest moment, domnul Dragnea el însuși la un moment dat crezând că are înțelegere cu Coldea și cu Sistemul se confruntă gruparea Dragnea sau Dragnea și cei din jurul său din PSD, pentru că sunt mai mulți decât cei din jurul lui Grindeanu, tabăra Dragnea se confruntă cu însuși Sistemul. Bătălia nu este cu Grindeanu”, a spus Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării a mai declarat că Dragnea ar putea avea o surpriză neplăcută la moțiunea de cenzură, întrucât sunt mulți parlamentari șantajabili în coaliția PSD-ALDE.

Vanghelie îl face K.O pe Grindeanu: „În ziua cu OUG 13 a avut discuții cu oamenii din Sistem”

”Liviu Dragnea a făcut o greșeală de neînțeles încercând schimbarea în felul acesta a propriului Guvern. În acest moment, domnul Dragnea el însuși la un moment dat crezând că are înțelegere cu Coldea și cu Sistemul se confruntă gruparea Dragnea sau Dragnea și cei din jurul său din PSD, pentru că sunt mai mulți decât cei din jurul lui Grindeanu, tabăra Dragnea se confruntă cu însuși Sistemul. Bătălia nu este cu Grindeanu.

Ce caută Victor Ponta lângă Sorin Grindeanu? Cert este că domnul Ponta abia așteaptă revanșa împotriva lui Dragnea și probabil că acesta este un argument pentru care s-a poziționat nu atât alături de Grindeanu, cât împotriva lui Liviu Dragnea”, a spus Udrea, la Antena 3.

Rareș Bogdan face dezvăluiri DEZASTRUOASE pentru Liviu Dragnea: „Epoca Teleorman se apropie de sfârșit”

„Liviu Dragnea trebuie să țină partidul aproape. Există suficient de mulți oameni șantajabili care ar putea fi împinși să-l susțină pe Grindeanu în momentul acesta. Sunt suficient de mulți parlamentari șantajabili în PSD, în ALDE, în PNL nu mai zic, că ei primesc ordinul de la Sistem, de la Cotroceni și îl execută. Ca urmare cred că dacă este realist, Liviu Dragnea, nu că ar merita să conducă partidul acesta, dar asta este situația, în acest moment ar trebui să țină partidul aproape de el și să devoaleze exact de reprezintă tabăra Grindeanu de fapt și să arate și să le arate celor din partid că nu mai este cel de acum câteva luni când a încercat să-și salveze propria piele aruncând partidul în haos și că azi este un lider care conduce cu mână forte PSD-ul și că urmărește în primul rând interesul partidului. Ar trebui să dea un semnal că nu-și mai pune gașca lui în fruntea PSD și să recompenseze oamenii care au muncit în PSD”, a conchis Elena Udrea.

Anunțul BOMBĂ, lansat în urmă cu puțin timp: „Moțiunea NU POATE fi citită duminică”

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
”Liviu Dragnea a făcut o greșeală de neînțeles încercând schimbarea în felul acesta a propriului Guvern. În acest moment, domnul Dragnea el însuși la un moment dat crezând că are înțelegere cu Coldea și cu Sistemul se confruntă gruparea Dragnea sau Dragnea și cei din jurul său din PSD,...

Preluat de la EVZ