”Discutam retragerea OUG 13, Grindeanu nu a mai venit. În scandalul OUG 13, Grindeanu avea telefonul închis. A dispărut 6-7 ore. Ne-am speriat, am crezut că a pățit ceva, că are probleme de sănătate. Agiotantul lui Liviu Dragnea, ofițer SPP, l-a sunat pe colegul său de la SPP, aghiotantul lui Sorin Grindeanu, și a zis că e sănătos. Dragnea i-a cerut să-i transmită lui Grindeanu să vină la întâlnirea coaliției.

Becali SARE la GÂTUL lui Dragnea: „Trebuie executat, să fie arestat! Unde e Kovesi?”

Acesta i-a zis că o să îi transmită, dar nu are voie să spună unde e. S-a revenit și domnul de la SPP nu a mai răspuns. Câțiva colegi care aveau relații bune cu apropiați de-ai premierului au sunat să vadă ce se întâmplă. A apărut schimbat, spre seară.

Dragnea oferă INFORMAȚIA MOMENTULUI: „Avem VARIANTE de premier”

Lucrurile s-au înrăutățit. Schimbat ca atitudine față de cei care i-au dat încredere pentru a fi premier. Trebuia să vină în coaliție să meargă toți 3 și să facă anunțul retragerii OUG 13. A mers la guvern și a făcut singur declarația și a făcut ca și când el ar fi luat decizia care s-a luat la nivelul coaliției.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

BOMBĂ PENTRU PSD! Dragnea este vizat de un DENUNŢ LA DNA

Ordonanța de Urgență pe Justiție a declanșat un scandal imens în România. Guvernul a dat marți, 31 ianuarie, OUG 13 care a declanșat o săptămână întreagă de proteste. Deși Executivul a retras-o duminică, nu s-a liniștit situația deloc. Milioane de români au protestat în țară, dar și în străinătate.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
”Discutam retragerea OUG 13, Grindeanu nu a mai venit. În scandalul OUG 13, Grindeanu avea telefonul închis. A dispărut 6-7 ore. Ne-am speriat, am crezut că a pățit ceva, că are probleme de sănătate. Agiotantul lui Liviu Dragnea, ofițer SPP, l-a sunat pe colegul său de la SPP, aghiotantul...

Preluat de la EVZ