loading…

Fostul director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, condamnat la opt ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu, rămâne în închisoare după ce Tribunalul Constanța a respins contestația pe care a depus-o la decizia Judecătoriei Medgidia, scrie Mediafax.ro.

Magistrații Tribunalului Constanța au păstrat, luni, decizia din 11 aprilie a Judecătoriei Medgidia, care au respins propunerea de eliberare condiționată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, privindu-l pe Mihai Necolaiciuc.

Decizia magistraților Judecătoriei Medgidia a fost contestată de apărătorii lui Mihai Necolaiciuc, contestație ce s-a judecat la Tribunalul Constanța. Instanța a respins, luni, contestația fostului director general al CFR, decizia fiind definitivă, astfel că acesta va rămâne încarcerat la Poarta Albă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/groparul-cfr-ramane-in-inchisoare-mihai-necolaiciuc-refuzat-de-judecatorii-tribunalului-constanta-39379.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/groparul-cfr-ramane-in-inchisoare-mihai-necolaiciuc-refuzat-de-judecatorii-tribunalului-constanta-39379-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv