Traian Băsescu nu a primit cu calm și diplomație înregistrările care o au în centrul acțiunii pe Laura Codruța Kovesi, șefa DNA.

Fostul președinte al României afirmă că dosarele în care sunt implicate persoanele apropiate ale sale au prins contur după declarațiile cel puțin controversate făcute de Laura Codruța Kovesi

Traian Băsescu face un apel la organele competente și cere arestarea urgentă a șefei DNA.Această înregistrare îmi confirmă un lucru şi anume că oamenii politici sunt ţinte pentru doamna Kovesi. Am văzut afirmaţia ‘hai să îl reducem pe primul ministru’, e vorba de Grindeanu, am văzut afirmaţia că are nevoie de 3-4 miniştri, pentru că astea-s de răsunet, am văzut afirmaţia că ‘hai să ieşim cu ceva şi hai ieşiţi cu Udrea, Ioana Băsescu’. Am văzut afirmația că are nevoie de 3-4 miniștri că e de răsunet. Am văzut că doamna Kovesi se întreba de ce nu sunt înhățați cei ale căror dosare sunt 6-7 ani. Și nu a fost niciun procuror să îi spună că nu sunt probe. Femeia aceasta trebuie arestată pe loc.

Trebuie încătușată și trimisă unde a dus atîția oameni nevinovați și pe urmă procurorii care au fost obligați să facă dosare, să vină martori. Pe mine m-a îngrozit această înregistrare! Această femeie trebuie să răspundă în fața legii. Sacrifică destine pentru propria glorie! Nu cred că nici în anii 50, în perioada comunismului, nu se întîmpla așa ceva”, a declarat Băsescu la RTV. 

Traian Băsescu este cel care a decis, în perioada în care era președintele României, să îi ofere putere Laurei Codruța Kovesi. 

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Traian Băsescu nu a primit cu calm și diplomație înregistrările care o au în centrul acțiunii pe Laura Codruța Kovesi, șefa DNA.Fostul președinte al României afirmă că dosarele în care sunt implicate persoanele apropiate ale sale au prins contur după declarațiile cel puțin controversate făcute de Laura Codruța Kovesi Traian...

Preluat de la EVZ