Mai mulţi poliţişti au imobilizat imediat persoana respectivă, scrie Observator.tv.

Din primele informaţii se pare că este vorba despre un român care a înjurat mai multe persoane în limba română, înjurăturile adresate de acesta erau auditiv foarte similare cu cele două cuvinte care au semănat panică în ultima perioadă, la Londra.

Poliţia londoneză a confirmat acest lucru, precizând că nu este vorba despre vreun incident terorist, dar că individul era în posesia unei „arme ofensive”, desi nu precizează despre ce armă ar fi vorba.

Știrea este relatată și de publicația Express, care spune că polițiștii s-au grăbit să ajungă în gara Paddington, azi la prânz, și au aerestat un bărbat suspect at că are o armă de atac asupra lui.

O înregistrare video de la fața locului arată trei ofițeri de poliție, care au pus la pământ un bărbat la bustul gol, în mijlocul unei intersecții aglomerate. Mulțimea s-a adunat ca la spectacol și privea cum bărbatul striga (înjura în limba română, „băga-mi-aș…”) apoi a fost luat cu forța de polițiști.  

Ulterior, Poliția britanică pentru Transporturi a anunțat că bărbatul a fost arestat sub acuzația de dezordine publică și deținere de armă ofensivă. „Ofițerii au fost chemați în gara Paddington după informații care spuneau că un bărbat se comporta în mod suspect. Polițiștii au ajuns acolo la ora 12.33 p.m.”

Bărbatul a fost luat în custodie și incidentul nu a fost tratat ca unul terorist.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Mai mulţi poliţişti au imobilizat imediat persoana respectivă, scrie Observator.tv.Din primele informaţii se pare că este vorba despre un român care a înjurat mai multe persoane în limba română, înjurăturile adresate de acesta erau auditiv foarte similare cu cele două cuvinte care au semănat panică în ultima perioadă, la...

Preluat de la EVZ