Reprezentanții companiei cer în instanță daune de 450.000 de lei, întrucât Ana Maria Patru ar fi lansat afirmații neadevărate în spațiul public, de natura sa prejudicieze reputatia companiei, se arată într-un comunicat, citat de Ziare.com

“Prin afirmatiile mincinoase facute de doamna Ana Maria Patru, cu rea intentie, reputatia noastra pe piata produselor si serviciilor de software industrial a fost grav pusa in discutie.

De asemenea, cerem daune morale in valoare de 450.000 de lei, pentru repararea prejudiciului nepatrimonial produs prin atingerea adusa dreptului la onoare, demnitate, reputatie si imagine si obligarea doamnei Ana Maria Patru sa publice in trei ziare de larga circulatie, pe cheltuiala proprie, scuzele publice si hotararea pronuntata de instanta de judecata, alaturi de obligarea acesteia la suportarea cheltuielilor de judecata ocazionate de prezentul demers procesual.

SIVECO Romania face astfel demersurile necesare in vederea apararii intereselor sale si ale actionarilor sai si solicita ca instanta sa constate incalcarea drepturilor noastre patrimoniale si nepatrimoniale prin afirmatiile doamnei Ana Maria Patru, raspandite in spatiul public, si sa o oblige sa se abtina de la formularea unor astfel de acuzatii sub sanctiunea unor daune”, se arată în comunicatul SIVECO.

Fosta șefă AEP acuză implicarea SRI în prezidențialele din 2009 | „NOI SUNTEM STATUL!” (XVIII)

Fosta șefă a AEP, Ana-Maria Pătru, a trimis o scrisoare incendiară Comisiei de anchetă, în care spune că e suspect că SIVECO făcea softurile AEP. Pătru este judecată tocmai pentru contractele acordate SIVECO. 

Ea a mai precizat că nu s-a întâlnit niciodată altfel decât instituţional, formal, cu fostul șef al SRI, George Maior, șefa DNA Laura Codruța Kovesi și prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, nominalizaţi de jurnalistul Dan Andronic ca fiind prezenți în seara rezultatelor alegerilor din 2009 în sufrageria lui Gabriel Oprea. 

Ana Maria Pătru anunţă că are înregistrări explozive despre alegerile din 2009. Ce rol a avut SRI?

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Reprezentanții companiei cer în instanță daune de 450.000 de lei, întrucât Ana Maria Patru ar fi lansat afirmații neadevărate în spațiul public, de natura sa prejudicieze reputatia companiei, se arată într-un comunicat, citat de Ziare.com'Prin afirmatiile mincinoase facute de doamna Ana Maria Patru, cu rea intentie, reputatia noastra pe...

Preluat de la EVZ