Dragostea talentatei cântărețe pentru orașul natal este cunoscută, iar acum, după incendiul devastator din turnul cu 24 de etaje, Grenfell Tower, Adele a făcut o vizită la o unitate de pompieri, pentru „o ceașcă de ceai și o îmbrățișare”, și le-a mulțumit acestora pentru eforturile depuse în misiunea lor de a stinge focul mortal.

Pompierul Rob Petty a postat pe pagina sa de Facebook fotografii din timpul vizitei neașteptate, pe care echipa pompierilor a primit-o la stația Chelsea Fire Station, scrie CNN.

Petty a scris că Adele, care s-a fotografiat cu echipa salvatorilor, în clădire și în fața unei autospeciale de stingere a incendiilor, s-a comportat extrem de grijuliu și a fost minunată.

„Pur și simplu a apărut la stația noastră de pompieri, a bătut la fereastră și a spus că are niște tort pentru noi”, a explicat managerul Ben King. 

„Am deschis ușa și ea și-a dat jos ochelarii de soare și a spus: „Bună, sunt Adele” și toată lumea a fost extrem de șocată”, a povestit King.

Adele s-a alăturat pompierilor și în timpul minutului de reculegere, care s-a ținut în memoria victimelor incendiului, în toată Marea Britanie.

Brigada de Polițiști din Londra și serviciile de urgență au fost lăudate de politicieni, localnici și celebrități pentru eforturile de salvare, depuse în timpul incendiului din Grenfell Tower, în care au murit 79 de persoane.

O altă cântăreață britanică de origine kosovară, Rita Ora, a comentat pe Instagram despre tragedia din Grenfell Tower: „Acesta este cartierul meu…Cândva mă jucam în acel bloc. Vreau să fac tot ce pot pentru a ajuta”, a scris tânăra de 26 de ani.

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/adele-pompieri.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/adele-pompieri-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Dragostea talentatei cântărețe pentru orașul natal este cunoscută, iar acum, după incendiul devastator din turnul cu 24 de etaje, Grenfell Tower, Adele a făcut o vizită la o unitate de pompieri, pentru „o ceașcă de ceai și o îmbrățișare”, și le-a mulțumit acestora pentru eforturile depuse în misiunea lor...

Preluat de la EVZ