loading…

Un bărbat din comuna Brastavățu, județul Olt, și-a pus capăt zilelor luni seara, în jurul orei 18:30, după ce înainte dăduse foc la propria locuință.

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Vișina au intervenit la locul izbucnirii incendiului, la fața locului deplasându-se și cadrele medicale de pe un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Olt. După ce și-a dat foc la casă, bărbatul s-a spânzurat, iar echipajul de pe ambulanță nu a mai putut decât să-i constate decesul, scrie evenimentdeolt.ro.

„Victima are 38 de ani și s-a spânzurat undeva în curtea locuinței, căreia înainte îi dăduse foc. Nu au mai fost efectuate manevre de resuscitare și s-a constatat decesul bărbatului”, a declarat medicul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Olt.

Contactat telefonic, Cici Constantin Oprea, primarul comunei Brastavățu, a declarat că bărbatul a recurs la acest gest necugetat din cauza unei căderi psihice, având unele probleme în familie.

„Bărbatul avea unele probleme familiale, soția și copiii plecaseră de acasă, iar el a avut o cădere psihică. Din discuțiile purtate cu organele abilitate să facă cercetări, am înțeles că bărbatul ar fi aruncat cu benzină în vreo patru – cinci locuri din gospodărie și a incendiat totul. După ce a dat foc, s-a spânzurat de un pom din curte și pe corp avea urme vizibile de arsuri. Pompierii militari și voluntari din comună încă acționau în jurul orei 20:00 pentru lichidarea incendiului. Casa a ars în proporție de 40%, iar anexele gospodărești în totalitate. Vom încerca să ajutăm familia cu ce putem pentru înmormântare”, a declarat Cici Constantin Oprea, edilul localității.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/caz-socant-un-barbat-si-a-dat-foc-la-casa-si-apoi-s-a-spanzurat-39392.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/caz-socant-un-barbat-si-a-dat-foc-la-casa-si-apoi-s-a-spanzurat-39392-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv