loading…

Elena Udrea a făcut o dezvăluire zguduitoare la România TV. Fostul parlamentar a spus că DNA, prin procurorul Mircea Negulescu, i-a propus să fie martor acoperit într-un dosar în care e anchetat Vasile Blaga.

”Negulescu m-a sunat, înainte să îl audieze pe Blaga, și mi-a propus să fiu martor acoperit. Cum să fiu turnător la Ploiești dacă nu am fost la București?”, a spus Udrea.

Fostul ministru a analizat și seria de înregistrări cu Laura Codruța Kovesi și i-a pus etichetă șefei DNA.

”Kovesi e obsedată de imagine. Cand a intocmit rechizitorul de la Gala Bute m-a intrebat daca mi-a afectat imaginea. Atunci am vazut cum gandeste, se dovedeste acum. Miza este de imagine si de pozitie. Ajutata de Coldea, de multi altii, gestioneaza destinele elitei tarii. Povestea aceasta cu plangerile penale nu va vizeaza, vrea sa isi sperie proprii angajati, exista sigur si altii care vor sa faca astfel de inregistrari. Dansa isi exercita atributiile in acest fel, are acest instrument al catuselor. Noi am spus asa, avand in mana catusele poate aresta pe oricine.

Dansa se bazeaza pe opinia publica, iar aceasta o sustine pe premiza ca politicienii sunt corupti si trebuie infundati. Oamenii sunt gata sa accepte abuzuri. Bazandu-se pe aceasta parte a opiniei publice.

Pe langa miza sistemului de a indeparta cateva personaje au mai fost si frustrarile doamnei Kovesi, mai ales in cazul doamnei Bica. Suntem de aceeasi varsta, e un profesionist. Eu trebuie sa am respect fata de lege. Doamna Kovesi este furata de puterea pe care o are, poate doar pe presedinte nu-l poate aresta”, a mai spus Udrea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/elena-udrea-procurorul-mircea-negulescu-mi-a-propus-sa-fiu-martor-acoperit-intr-un-dosar-in-care-e-anchetat-blaga-39389.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/elena-udrea-procurorul-mircea-negulescu-mi-a-propus-sa-fiu-martor-acoperit-intr-un-dosar-in-care-e-anchetat-blaga-39389-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv