loading…

Dorel Mutică (54 de ani) a reclamat la Poliție că a fost umilit de patronul firmei la care a lucrat în ultimele două luni, după ce a decis să demisioneze: a primit ultimul salariu în monede de 10 bani și 50 de bani.

După două luni în care susține că a muncit pe brânci, aproape zilnic, la o firmă producție de țesături din fibră de sticlă, din București, Dorel Mutică (54 de ani) s-a ales cu o plasă de bani. Din păcate, spune fostul muncitor necalificat, erau doar monede de 10 bani și 50 de bani.

„M-am dus la Poliție pentru că patronul nu mai voia să îmi dea ultimul salariu, deși am lucrat iar în final, la insistențele mele repetate, am primit 850 de lei, numai în monede de 10 bani și 50 de bani, pe care mi le-au dat în batjocoră, spunându-mi să îmi iau banii și să le dau sacoșa înapoi”,  a povestit Dorel pentru adevarul.ro.

Supărat, Mutică s-a prezentat din nou la Poliție pentru a reclama „umilințele” la care a fost supus, însă polițiștii nu au mai avut cum să îi sară în ajutor, spune acesta.

„Am luat banii și m-am întors în Orăștie, unde locuiesc într-o baracă sărăcăcioasă și îmi fac planuri să plec la muncă în Italia. O dată ce voi ajunge acolo, o să renunț la cetățenia română, tocmai din cauza acestor patroni care m-au tot umilit. Nu mai vreau să fac al doilea infarct din cauza lor”, s-a plâns hunedoreanul.

Reprezentanții firmei la care a lucrat Dorel Mutică susțin că muncitorul nu era tocmai un angajat model și că a fost prins băut în timpul programului de lucru. Totuși, adaugă aceștia, indiferent de modul în care i s-a dat ultimul salariu, important este că l-a primit.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/muncitor-umilit-in-ultimul-hal-de-patron-si-a-primit-salariul-in-monede-de-10-si-50-de-bani-39408.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/muncitor-umilit-in-ultimul-hal-de-patron-si-a-primit-salariul-in-monede-de-10-si-50-de-bani-39408-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv