loading…

O tânără de 27 de ani originară din comuna suceveană Moldovița a fost arestată în Italia, împreună cu alți doi cetățeni italieni, pentru trafic de droguri.

Florentina Goriuc, de 27 de ani, din comuna Moldovița, se afla într-o mașină cu doi cetățeni italieni. În urma unui control de rutină făcut de carabinierii italieni, în autoturismul cu care se deplasau cei trei a fost găsite un kilogram de marijuana și câteva grave de cocaină.

Polițiștii i-au arestat pe cei trei ocupanți ai vehiculului, toți trei infractori cu antecedente penale în infracțiuni privind traficul de droguri, furturi și agresiune, confiscând totodată drogurile, respectiv un kilogram de marijuana și 2,2 grame de cocaină, potrivit adevarul.ro.

Florentina Goriuc, de 27 de ani, suceveanca care lucrează ca dansatoare la bară în Italia conform presei din peninsulă, Maria Agata Palermo, de 31 de ani și Giovanni Indovino, de 49 de ani, toți rezidenți în Catania, au fost arestați de polițiști.

Conform site-ului italian www.grandangoloagrigento.it, în urma unei acțiuni de combatere a traficului de droguri în zona Sicilia, carabinierii italieni au observat pe porțiunea de autostradă ce duce spre Dittaino, o mașină ce rula cu viteză mare, iar cei trei ocupanți ai vehiculului aveau un comportament foarte suspect.

Cum întunericul se lăsase, iar autoturismul nu avea luminile aprinse, carabinierii au oprit mașina, una dintre pasagere având un comportament agresiv la vederea agenților de poliție.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/o-romanca-dansatoare-intr-un-club-din-italia-a-fost-arestata-pe-loc-de-politie-ce-au-gasit-oamenii-legii-in-masina-sa-galerie-foto-39402.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/o-romanca-dansatoare-intr-un-club-din-italia-a-fost-arestata-pe-loc-de-politie-ce-au-gasit-oamenii-legii-in-masina-sa-galerie-foto-39402-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv