Serviciul secret nu a reușit să explice jurnaliștilor GdS cum a intrat în această poveste și de ce a solicitat guvernului tocmai acel teren, pe care toată lumea știa că va fi dezvoltat un proiect de agrement pentru comunitate.

La sfârșitul anului 2015, Serviciul Român de Informații (SRI) a primit în administrare prin hotărâre de guvern (HG nr. 1003/2015) un teren de 8.300 mp situat pe strada General Dragalina nr. 60 A din Craiova, în apropiere de Piața Chiriac. Serviciul secret vrea să construiască acolo un sediu estimat la 6,2 milioane de euro pentru Direcția de Informații Dolj.

Povestea transferului acestui teren în administrarea SRI pare simplă, dar, din ce explică jurnaliştii de la GdS este învăluită în mister.

SRI „nu a fost implicat“ în proiectul destinat copiilor. GdS a încercat să afle cum a intrat SRI pe firul acestei povești și, mai ales, cum a decis să ceară în administrare tocmai terenul de 8.300 mp din strada General Dragalina, deși oficial toată lumea știa că acesta era destinat parcului acvatic pentru copii, dar este învăluită în mister, iar detaliile le puteţi citi AICI.

rootstireaActualitate/EsentialAfaceri
Serviciul secret nu a reușit să explice jurnaliștilor GdS cum a intrat în această poveste și de ce a solicitat guvernului tocmai acel teren, pe care toată lumea știa că va fi dezvoltat un proiect de agrement pentru comunitate.La sfârșitul anului 2015, Serviciul Român de Informații (SRI) a primit...

Preluat de la EVZ