Aşa cum au spus şi juraţii show-ului Bravo ai stil, acest concurs caută să arate dincolo de stilul vestimentar, atitudine, educaţie… şi cât de bine trec concurentele prin nişte încercări, fie ele mai dificile sau chiar dure.

De departe concurenta Denisa, ca de fiecare dată, a trecut cu brio şi acest test. Şi-a păstrat calmul (un atu pentru ea), a răspuns atacurilor cât s-a putut de civilizat, n-a cedat nici nervos, n-a plâns, n-a dat din mânuţe şi picioruşe, ci s-a concentrat pe ceea ce avea de făcut în emisiune.

La prima vedere am putea spune că este normal ce a făcut concurenta Denisa, dar, să nu uităm că are 18 ani, iar în culise şi în platou se prezintă singură. Poate fi considerată o lecţie pentru orice tânără şi nu numai, aflată în astfel de situaţii.

Colegele îi reproseză non stop Denisei că o îmbracă sora ei (!) iar astăzi, aflăm că tocmai cele care o atacau constant, au în spate designeri care le stau la dispoziţie, uitând de existenţa efectului de bumerang.

Dacă Adela promitea  până astăzi, e posibil să piardă strict pe mâna ei, din păcate. Publicul, numeros din ceea ce s-a remarcat, nu se lasă păcălit mai ales când este vorba de atribuirea votului.

Finala ar fi fost frumoasă între Denisa şi Adela, dar… să vedem ce li se mai pregăteşte concurentelor! Fiind un concurs, corect este să le urăm succes tuturor concurentelor!

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Aşa cum au spus şi juraţii show-ului Bravo ai stil, acest concurs caută să arate dincolo de stilul vestimentar, atitudine, educaţie... şi cât de bine trec concurentele prin nişte încercări, fie ele mai dificile sau chiar dure.De departe concurenta Denisa, ca de fiecare dată, a trecut cu brio şi...

Preluat de la EVZ