Dragos Riscanu a declarat într-o emisiune la televiziunea Nașul Tv că în momentul în care ancheta va ajunge la Microsoft Corporation ”se va sparge tot buboiul” și se vor descoperi motivele pentru care SRI, în frunte cu Coldea și DNA, în frunte cu Kovesi au protejat acest dosar.

Riscanu a mai precizat că șefa DNA a decis să ia dosarul Microsoft de la procuroarea Mihaela Iorga-Moraru, după ce aceasta a refuzat mai multe comenzi, potrivit Flux24.ro.

ACUZAȚII GRAVE! Kovesi a ASCUNS sub PREȘ dosarul MICROSOFT

Omul de afaceri a mai precizat că în acest caz este o ”batalie pe viata si pe moarte”, în urma căreia șefa DNA speră că nu va ajunge la închisoare ”pentru fapte cu mult mai grave decât cele pentru care Codruta Kovesi a distrus oameni, a distrus companii, pe unii i-a bagat in puscarie si asa mai departe”.

”Doamna Mihaela Iorga-Moraru are in momentul de fata documente pe care ar putea sa le foloseasca, ceea ce sunt convins ca nu va face, s-o bage direct in puscarie pe doamna Kovesi cu subiect si predicat”, a mai spus omul de afaceri.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Dragos Riscanu a declarat într-o emisiune la televiziunea Nașul Tv că în momentul în care ancheta va ajunge la Microsoft Corporation ”se va sparge tot buboiul” și se vor descoperi motivele pentru care SRI, în frunte cu Coldea și DNA, în frunte cu Kovesi au protejat acest dosar.Riscanu a...

Preluat de la EVZ