„Nu cred că este întâmplător. E prețul pe care îl plătește (Dragnea -n.r). Puterea vine cu necazuri, vă spun eu, că știu”, a răspuns Ponta, întrebat dacă crede că este întâmplător prin ceea ce trece liderul social-democrat. 

Referitor la dosarul care i s-a închis, fostul premier a precizat că „dosarul închis se putea închide în 24 de ore, dar bucuroşi le-om duce toate. Kovesi a fost numită de o doamnă Prună”. 

Întrebat ce se întâmplă cu celălalt dosar din instanță, Turceni-Rovinari, Ponta a răspuns că „o să merg în instanță și voi spune acolo, dacă m-am abținut doi ani, mă mai pot abține. Le voi spune judecătorilor în instanță ce am de spus. 

De asemenea, întrebat dacă va vota împotrivă, după ce a fost exclus din partid, proiectele de lege promise de PSD atunci când vor fi finalizate, fostul premier a precizat că „Doamne ferește! Eu nu am votat să plece Grindeanu și să vină noul Guvern. Dar dacă e o lege bună, de ce să nu votez? Să vină odată și votăm toate lucrurile bune”. 

El l-a ironizat pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, spunând că, atunci „când o să termine Toader analiza (Laurei Codruța Kovesi și Augustin Lazăr – n.r), o să fim atât de bătrâni şi nu o să mai conteze”.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Nu cred că este întâmplător. E prețul pe care îl plătește (Dragnea -n.r). Puterea vine cu necazuri, vă spun eu, că știu”, a răspuns Ponta, întrebat dacă crede că este întâmplător prin ceea ce trece liderul social-democrat. Referitor la dosarul care i s-a închis, fostul premier a precizat că „dosarul închis...

Preluat de la EVZ