Având în vedere că are puțin timp, între studioul de repetiții și concerte, Sore a dat o fugă la piscină, unde a făcut senzație cu formele sale cu adevărat spectaculoase. Artista a ajuns la piscină însoțită de un grup de prietene și s-au distra de minune spre deliciul martorilor. 

Sore a născut pe 25 martie o fetiţă de trei kilograme, sănătoasă, care a primit nota 10 din partea medicilor. De doi ani trăieşte o poveste de dragoste superbă cu un avocat pe nume Mircea Julean.

La vârsta de 10 ani Sore, a imitat-o pe Natalia Oreiro la concursul „Ploaia steluțelor” și a câștigat locul trei, iar la 11 ani, făcea pentru prima dată, parte dintr-o trupă, Dolly, împreună cu alte trei fete, alături de care lansa melodiile „În Weekend”, „Hei, Tarzan Tarzan”, „Am capul în nori”, „Dragă Johnny”. Această trupă s-a destrămat în anul 2002.

La 17 ani a participat la emisiunea „Faimoșii” – My band, by Marius Moga and Cătălin Măruță, unde au remarcat-o producătorii de la Play & Win și au format trupa Crazy Win, împreună cu doi băieți. Primul lor single, “Beautiful Lover” (2009), a avut foarte mare succes. După destrămarea acestei trupe, a cântat într-un proiect de cover-uri interpretate live, împreună cu Cici de la Sistem.

În 2011, Sore a devenit artist MediaPro Music, unde lucrează cu Smiley & HaHaHa Production promovându-și atât single-ul „Love is music” cât și piesa „Stage of joy” alături de colegii săi din Lala Band.

Sursa foto Facebook

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Având în vedere că are puțin timp, între studioul de repetiții și concerte, Sore a dat o fugă la piscină, unde a făcut senzație cu formele sale cu adevărat spectaculoase. Artista a ajuns la piscină însoțită de un grup de prietene și s-au distra de minune spre deliciul martorilor. Sore...

Preluat de la EVZ