În prima semifinală a zilei, Garbine Muguruza a dispus categoric de Magdalena Rybarikova (Slovacia, 87 WTA), scor 6-1, 6-1. Astfel, spaniola în vârstă de 23 de ani va bifa cea de-a doua finală din carieră la All England Club, după cea pierdută în 2015, în fața Serenei Williams.

De partea cealaltă, Venus Williams a acces pentru a 9-a oară în ultimul act al celebrei întreceri londoneze, grație succesului obținut în fața favoritei publicului, Johanna Konta (Marea Britanie, 7 WTA), scor 6-4, 6-2. Venus a ajuns la vârsta de 37 de ani, devenind, așadar, cea mai vârstnică jucătoare care ajunge în finală la Wimbledon după 23 de ani. În palmares, Williams are 7 titluri de Grand Slam, dintre care 5 sunt cucerite la Wimbledon.

Marea finală feminină a ediției 2017 de la All England Club se va disputa sâmbătă. Venus Williams și Garbine Muguruza s-au întâlnit până acum de patru ori, scorul fiind favorabil americancei, 3-1.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
În prima semifinală a zilei, Garbine Muguruza a dispus categoric de Magdalena Rybarikova (Slovacia, 87 WTA), scor 6-1, 6-1. Astfel, spaniola în vârstă de 23 de ani va bifa cea de-a doua finală din carieră la All England Club, după cea pierdută în 2015, în fața Serenei Williams.De partea...

Preluat de la EVZ