Tragedia s-a petrecut în China. Mama bebelușului, care nu avea mai mult de doi ani, l-a ajutat pe micuț să coboare din trenuleț, după care a uitat să se mai intereseze de el, potrivit DailyMail.co.uk.

În imagini, se observă cum bebelușul se urcă pe șina de cale ferată și este prins de locomotiva în mișcare. Nimeni din jur nu a observat incidentul.

Băiatul fusese plimbat cu trenulețul de jucărie. Mama l-a ajutat să coboare, dar nu l-a mai supravegheat după acest episod. Copilul a încercat să urce din nou în tren, însă a fost prins de locomotiva acestuia.

Oamenii care se aflau în jur nu au observat nimic, iar mama copilului, observând că micuțul ei a dispărut a început să se uite în zare, după el, fără să bănuiască faptul că bebelușul este prins sub roțile locomotivei.

Din nefericire, medicii care au ajuns la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru copil.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Tragedia s-a petrecut în China. Mama bebelușului, care nu avea mai mult de doi ani, l-a ajutat pe micuț să coboare din trenuleț, după care a uitat să se mai intereseze de el, potrivit DailyMail.co.uk.În imagini, se observă cum bebelușul se urcă pe șina de cale ferată și este...

Preluat de la EVZ