loading…

Plângere mai puțin obișnuită pe rolul instanței de judecată din Lipova. Un bărbat din județul Arad și-a dat vecina în judecată pentru a o abliga pe cale legală să-i devină amantă.

Bărbatul, T.G., a depus la Judecătoria Lipova o plângere în care spune că este “torturat” de o vecină de 23 de ani, A.P.F., care “întreține relații intime cu toți”, însă pe el îl refuză. Mai mult, tânăra în cauză îl provoacă sistematic. În plângere, T.G. descrie cu lux de amănunte ce l-a determinat să ajungă la judecată. Potrivit stirileprotv.ro, cu două săptămâni înainte de a depune reclamația, într-o după amiază de duminică, el era în vizită la vecină și se uită la televizor, când ea i-a apărut în față foarte decoltată, cu pantaloni scurți, că să “se vadă tot”.

“Se pensa în oglindă, se ruja și îi vorbea provocator reclamantului așezându-se în față acestuia, uzând de expresii pornografice”, se spune în sentința. Reclamantul a atins-o dându-i de înțeles ce vrea, însă ea l-a refuzat, dar în schimb “și-a chemat un amant de 17 ani”, iar pe el l-a dat afară. Bărbatul spune că este “torturat” de atitudinea vecinei sale, care “se culcă cu toți, numai cu el nu”.

Judecătoria Lipova a invocat din oficiu caracterul nelegal al solicitării.

“A avea o amantă, ca relație socială de profunzime intimă, este o situație care contravine adeseori moralității celor mai multe tipuri de comunitate umană și care, deși neprevăzută de lege, nu este nici interzisă, însă, prin interpretarea normelor care reglementează drepturile personalității rezultă că nu există nici o normă care să fondeze pretenția unui reclamant, nesatisfăcut în dorința lui, de a obține satisfacția obligării unei persoane pârâte lapredarea vieții sale intime acestuia. Numai voință liberă, reciproc asumată de doi oameni, fără concursul legii și sub auspiciile moralității, pot crea o conviețuire intimă înafară căsătoriei”, se precizează în sentința.

Astfel, bărbatul va trebui să accepte situația în care se află sau să aplice alte metode pentru a o cuceri pe vecină.

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/un-tanar-si-a-dat-in-judecata-vecina-pentru-a-obliga-sa-i-devina-amanta-40029.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/un-tanar-si-a-dat-in-judecata-vecina-pentru-a-obliga-sa-i-devina-amanta-40029-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv