loading…

La nivelul județului Iași a fost activat, joi seara, planul roșu de intervenție în urma unui apel primit la 112 de la cetățean care a semnalat că a văzut un avion cu flăcări la motoare care s-ar fi putut prăbuși în zona localităților Prisecani și Osoi, mai multe echipaje de intervenție fiind trimise acolo, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul județului Iași, Marian Șerbescu.

Prefectul a menționat că semnalarea primită nu a fost confirmată deocamdată, echipele trimise în teren urmând să verifice situația.

“Este un apel primit la ora 22,45. Cetățeanul spunea că e în zona Prisecani — Osoi. Acum verificăm dacă se confirmă. Obligatoriu, de la preluarea acestui anunț am intrat sub cod roșu”, a menționat prefectul Marian Șerbescu.

Mai multe echipaje ale ISU, Ambulanță, SMURD, și IPJ au plecat spre cele două localități, a mai indicat sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/alerta-la-iasi-un-avion-s-a-prabusit-dupa-ce-a-fost-cuprins-de-flacari-planul-rosu-de-interventie-activat-40033.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/alerta-la-iasi-un-avion-s-a-prabusit-dupa-ce-a-fost-cuprins-de-flacari-planul-rosu-de-interventie-activat-40033-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv