loading…

Victor Axine, avocatul din Iași care în luna martie a provocat un accident mortal în municipiul Iași, a fost condamnat  la 5 ani și 10 luni de închisoare cu executare.

Avocatul, în vârstă de 26 de ani, este acuzat de ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. El are de plătit daune morale în valoare totală de 820.000 de lei. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) .

Pe 22 martie, avocatul Victor Axinte a fost într-un restaurant unde a consumat alcool, iar la plecare a urcat la volan. La scurt timp, într-o intersecție din zona Granit, a provocat un accident în urma căruia doi tineri, de 26 și 36 de ani, au murit, scrie observator.tv.

 Potrivit rechizitoriului, în momentul accidentului mașina condusă de Victor Axinte avea 155 km/oră, a izbit din plin o mașină care plecase de la semafor pe acceași bandă de circulație, proiectând-o pe sens opus, unde a intrat într-un taxi.

În momentul prelevării probelor de sânge avocatul avea alcoolemia de 2,05 la mie în sânge.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/avocatul-care-a-omorat-doi-tineri-conducand-rupt-de-beat-a-fost-condamnat-la-inchisoare-40060.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/avocatul-care-a-omorat-doi-tineri-conducand-rupt-de-beat-a-fost-condamnat-la-inchisoare-40060-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv