Acum, după mai bine de două luni de la despărțirea de gruparea din Rusia, antrenorul român în vârstă de 71 de ani a recunoscut unde a greșit, de fapt. Potrivit propriei declarații, Lucescu își reproșează conflictul cu vicepremierul rus Vitaly Mutko, acesta din urmă fiind totodată și președintele Federației Ruse de Fotbal.

„În Rusia e mai bine să taci. Marea mea greşeală a fost că am început să vorbesc despre Mutko. Aşa e în Rusia… Nu mă aşteptam însă la aşa ceva. Normal era să mi se răspundă cu argumente, să mi se explice de ce greşesc. Însă aţi văzut cu toţii unde s-a ajuns şi ce deznodământ a fost.

După ce s-a încheiat campionatul, am mai stat o săptămână la Sankt Petersburg. Eram convins că rămân la echipă. M-am întors în România şi când am deschis site-ul lui Zenit am văzut că m-au dat afară! M-am uitat la telefon, încă funcţiona.

Nu aveam niciun apel de la Zenit. A fost teribil pentru imaginea mea în Europa. Lucescu e un antrenor faimos, un câştigător, nu mi se putea întâmpla una ca asta! E o greşeală uriaşă făcută de club. Nu poţi face una ca asta”, a comentat Lucescu, pentru Sport Express. Astfel, Zenit l-a înlocuit pe Mircea Lucescu cu italianul Roberto Mancini.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Acum, după mai bine de două luni de la despărțirea de gruparea din Rusia, antrenorul român în vârstă de 71 de ani a recunoscut unde a greșit, de fapt. Potrivit propriei declarații, Lucescu își reproșează conflictul cu vicepremierul rus Vitaly Mutko, acesta din urmă fiind totodată și președintele Federației...

Preluat de la EVZ