Este o sarcină grea, nimic de zis, atunci când trebuie să decizi care este cel mai frumos oraş european, deoarece sunt multe colţuri de lume extrem de interesante, dar, se pare că Florenţa este greu de întrecut, ţinând cont că a fost votată pentru a zecea oară.

Cele mai frumoase oraşe au fost alese de către cititorii T+L în funcţie de o serie de factori printre care cultură, bucătărie, nivel de prietenie, shopping sau turism.

Imagini pentru Florenţa poze

Locul de naştere al artei renascentiste, Florenţa găzduieşte unele dintre cele mai renumite capodopere, de la David al lui Michelangelo până la Naşterea lui Venus a lui Botticelli sau faimoasa catedrală gotică Santa Maria del Fiore, cunoscută ca Domul.

Este realmente un uriaş muzeu în aer liber. Florenţa include cele mai multe opere de artă din Italia şi una dintre cele mai mari colecţii din lume. Tot aici se află „casa” lui Gucci, Pucci, Roberto Cavalli şi Ferragamo.

Florenţa înseamnă şi un paradis culinar, unde poţi degusta cele mai rafinate delicateste, de la mozzarella proaspătă la paste, cea mai bună pâine sau ciocolată, ricotta, rravioli, gelato ori tiramisu. Aici te poţi delecta şi cu unele dintre cele mai bune vinuri din lume.

Imagini pentru Florenţa poze

Drumul spre Florenţa îţi oferă acces şi la unul dintre cele mai frumoase peisaje rurale la nivel mondial: Toscana. Îl poţi admira la un pahar de Chianti, scrie Mediafax.

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/0-0-florence_skyline.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/0-0-florence_skyline-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Este o sarcină grea, nimic de zis, atunci când trebuie să decizi care este cel mai frumos oraş european, deoarece sunt multe colţuri de lume extrem de interesante, dar, se pare că Florenţa este greu de întrecut, ţinând cont că a fost votată pentru a zecea oară.Cele mai frumoase...

Preluat de la EVZ