loading…

Un orădean de 54 de ani, șofer pe autobuz, a fost găsit mort și dezbrăcat, vineri, la prânz, chiar în mașina cu care trebuia să meargă în cursă.

Bărbatul parcase autobuzul într-o zonă mai ferită a orașului, pe strada Rampei, în spatele depozitelor Trei G unde a mers însoțit de o tânără. De altfel, femeia a fost și cea care a sunat la 112 când a văzut că bărbatului i se face rău. Un echipaj al Ambulanței nu l-a mai putut salva, însă, pe bărbat.

Din primele date, șoferul a făcut atac de cord în timpul unei partide de sex.

„Victima a fost identificată. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a declarat pentru ebihoreanul.ro comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Sursele BIHOREANULUI spun că tânăra cu care a fost găsit șoferul de autobuz este o prostituată și a sunat la 112 pentru că n-a putut ieși din mașină deoarece ușile erau închise iar ea nu a reușit să le deschidă. Cei doi au fost găsiți “sechestrați” de echipajele sosite la fața locului care au și ghidat-o pe tânără cum să deschidă. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/soferul-unui-autobuz-gasit-mort-inima-i-a-cedat-in-timpul-unei-partide-de-sex-cu-o-prostituata-40059.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/soferul-unui-autobuz-gasit-mort-inima-i-a-cedat-in-timpul-unei-partide-de-sex-cu-o-prostituata-40059-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv