„Lui Dragnea i s-a suit la cap şi a pierdut simţul măsurii!”, este avertismentul lui Stelian Tănase. EVZ vă prezintă, integral, concluziile analistului politic.  

„Să ne cărăm din ţara asta care e şi a noastră!”

„Cred că ar trebui să ne facem bagajele, să ne cărăm din țara asta care e și a noastră. Motivul a  fost revelat de Liviu Dragnea nervos, asaltat de jurnalisti curioși.  Liderul suprem al PSD a cuvântat – „Eu am sperat în ăștia doi ani că toate instituțiile statului și ceilalți actori politici, începând cu președinte României, apreciază că propunerea mea de dialog, de pace politică e bine să fie luată în seamă. Se pare că s-a înțeles că asta ar fi o slăbiciune a noastră, a mea și a PSD. Drept pentru care s-a încheiat această perioadă de pace. Speram să se termine cu aceste mizerii, se pare că nu!”

Face pace şi război după cum doreşte?!

Am citit şi răscitit declarația ca să-mi dau seama ce vrea să zică. Nu e uşor de priceput. 1/ Vorbitorul pare ofuscat că dupa doi ani instituţiile statului, ceilalţi actori politici nu au înţeles oferta lui de pace făcută generos lumii româneşti. Ca și cum el ar putea face pace şi război după cum pofteşte. Dacă are chef declanşează războiul civil.

„Lui Dragnea i s-a suit la cap şi a pierdut simţul măsurii!”

2/ Îşi pune distinsa persoană pe picior de egalitate  cu statul etc. Super ego! Lui Liviu Dragnea i s-a suit tare de tot la cap, a pierdut complet simțul măsurii. Declarația de mai sus are ceva halucinant, e fără precedent. Suntem – crede el – la cheremul lui Liviu Dragnea. Dacă el vrea, în Romania va fi haos! Ce o să facă?  Ordonă arestări ca in Turcia ? Ordonă asasinate ca în Rusia? Aduce minerii ca Iliescu !?  Scoate armata pe străzi și  instaurează o dictatură? Ce limbaj este ăsta dle Dragnea? Şi totul din trei cauze 1/ problemele cu justiţia 2/ dorinţa lui de a fi premier 3/ dezvăluirile din  mass-media despre averea sa.

„Şeful PSD vorbeşte ca Erdogan, ca Lukasenko, ca Putin!”

A fost întrebat apoi de jurnalişti surprinşi de enormitatea spuselor lui, ce va urma. Citez: „Va fi ca înainte de pace (!!!! n.a.). Nu război. Nu mai întoarcem obrazul, pur și simplu. Fac ei ceva, facem și noi ceva, zic ei ceva, zicem și noi ceva. Și vă asigur că avem suficiente resurse.”  Care „ei”si care „noi” !? Ca să zic aşa, cine nu e cu noi e împotriva noastră, şi dacă e împootriva noastră îi băgăm la zdup,  îi punem la zid! Asta vrea sa însemne? Dragnea a vorbit ca un dictator, ca Erdogan, ca Lukasenko, ca Putin.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
 „Lui Dragnea i s-a suit la cap şi a pierdut simţul măsurii!”, este avertismentul lui Stelian Tănase. EVZ vă prezintă, integral, concluziile analistului politic.   „Să ne cărăm din ţara asta care e şi a noastră!” „Cred că ar trebui să ne facem bagajele, să ne cărăm din țara asta care e și...

Preluat de la EVZ