loading…

Un bărbat a rămas blocat, joi, pentru mai bine două ore într-un bancomat, după ce a rămas prins în interiorul îngust al ATM-ului în timp ce încerca să schimbe o încuietoare electronică, precizează site-ul BBC News.

Un bărbat a rămas blocat în bancomatul pe care trebuia să-l repare. Bărbatul trebuia să repare o încuietoare a bancomatului, aflat în Corpus Christi, din statul american Texas. Din pricina neatenției, bărbatul a rămas blocat în spațiul foarte îngust din interiorul bancomatului. Ghinionul a făcut ca bărbatul blocat să nu aibă telefonul asupra lui pentru a putea cere ajutor.

„Și-a lăsat telefonul în mașină și a mers să instaleze o nouă încuietoare la ușă, dar a rămas blocat în spațiul din interiorul bancomatului”, a declarat Richard Olden, unul dintre polițiștii care au intervenit pentru a-l salva pe bărbat.

Pentru a atrage atenția, bărbatul blocat în bancomat a trebuit să recurgă la inventivitate. Pe lângă bani, localnicii care au folosit bancomatul au primit și bilețele inscripționate cu mesaje de ajutor. Majoritatea oamenilor au crezut că este vorba despre o glumă, însă, până la urmă, un cetățean a sunat la poliție. 

Forțele de ordine care au ajuns la fața locului au auzit o voce care venea din bancomat. Abia după mai bine de două ore, bărbatul a fost scos în siguranță din interiorul bancomatului.

”Toată lumea este bine, însă nu o să mai vedeți așa ceva niciodată. Este o nebunie”, a adăugat ofițerul Olden.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/un-barbat-a-ramas-blocat-intr-un-bancomat-cum-a-reusit-sa-iasa-din-atm-40035.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/un-barbat-a-ramas-blocat-intr-un-bancomat-cum-a-reusit-sa-iasa-din-atm-40035-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv