loading…

Un angajat al Poliției Locale Arad care își desfășoară activitatea la intrarea în Palatul Administrativ a fost atacat, vineri, de un bărbat care purta pe față masca grupării de hackeri Anonymous. Acesta l-a înjurat și amenințat pe primarul Aradului.

Potrivit Poliției Arad, un angajat al Poliției Locale Arad care își desfășoară activitatea la intrarea în Palatul Administrativ a fost atacat, vineri dimineață, în jurul orei 5.00, de un bărbat care purta pe față o mască a grupării internaționale de hackeri Anonymous, potrivit Mediafax.

Atacatorul a proferat o serie de injurii și amenințări la adresa primarului Aradului și a familiei acestuia.

”În vârstă de 34 de ani, D.F. a năvălit pe platoul din fața Palatului Administrativ cu automobilul marca Audi A6 aparținând fostei sale soții. Cu masca pe figură, arădeanul a pătruns în incinta instituției, unde l-a bruscat pe angajatul Poliției Locale Arad și, ulterior, a fugit de la fața locului, abandonând automobilul pe platoul din fața Primăriei. Incidentul a fost semnalat atât la numărul unic de urgență 112, cât și la numărul dispeceratului Poliției Locale Arad”, se arată într-un comunicat al Poliției Arad.

Potrivit sursei citate, atacatorul a fost identificat și urmează să dea socoteală pentru gestul său. De asemenea, mașina acestuia a fost ridicată din fața Palatului Administrativ și dusă la depozitul destinat autovehiculelor ridicate de pe raza municipiului.

În acest sens, Inspectoratul Județean de Poliție Arad a preluat cazul, în vederea continuării cercetărilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/un-barbat-care-purta-pe-fata-masca-gruparii-de-hackeri-anonymous-a-intrat-in-primaria-orasului-si-l-a-amenintat-pe-primarul-din-arad-40045.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/un-barbat-care-purta-pe-fata-masca-gruparii-de-hackeri-anonymous-a-intrat-in-primaria-orasului-si-l-a-amenintat-pe-primarul-din-arad-40045-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv