Vlăduţ este o prezenţă caldă pe micile ecrane şi nu e neaşteptată curiozitatea fanilor de a şti câte ceva despre Vlăduţ cel din viaţa de zi cu zi.EVZ Monden l-a convins să ne dezvăluie cum e el în afara platoului de filmare şi cum şi-a dat seama că are talent în bucătărie:

„Pasiunea pentru gătit a început când eram în clasa I, când începusem deja să pregătesc mici lucruri pentru părinți. În plus, aveam o vecină foarte drăguțică. Eu eram în clasa a II-a și ea în a III-a când i-am pregătit ceea ce aveam să numim «înghe-ciucalânghe», o mâncărică cu cărniță și sos, ca un fel de tocăniță. Și acum, când ne vedem, ne place să ne aducem aminte de acele vremuri și să povestim. Văzând această pasiune a mea, părinții m-au încurajat și chiar atunci când a venit vremea să dau la liceu mi-au propus să urmez unul cu profil economic, de alimentație publică și turism. Eu voiam să dau la Tonița, la arte plastice, dar nu regret nicio clipă că am urmat sfatul părinților și că am făcut liceul economic”, ne-a povestit specialistul în gastronomie.

Nu s-a ferit niciodată de camerele de filmat, însă nici nu a fost foarte deschis în ceea ce priveşte viaţa de dincolo de televiziune. Vlăduţ Florică s-a menţinut, aproape un deceniu, un personaj prietenos, dar şi misterios.

Evz Monden: Bună, Vladuţ! Cu ce deliciu culinar ţi-ai început ziua? Şi cu ce fel de cină sofisticată vrei să o închei?

Vlăduţ: Am început ziua cu o salată de fructe de pădure și o voi încheia cu o cină romantică.

– Am aflat că ai un reţetar colosal. Se spune că nu ai repetat nicio rețetă din cele pe care le faci la Neatza cu Răzvan și Dani. Zi-mi un număr!

– Sunt câteva mii, nu le-am ținut socoteala. Într-adevăr, am făcut mereu alte și alte preparate. Am repetat, totuși, câteva rețete, dar asta la cererea telespectatorilor, care și-au dorit să le revadă și care au cerut în mod expres acest lucru. Apoi, de-a lungul timpului, am modificat unele dintre rețetele prezentate, adăugând sau înlocuind anumite ingrediente, încât să fie o rețetă nouă.

– Îmi place foarte mult prietenia ta cu familia de la Neatza, cât şi cea pe care ai păstrat-o cu vechii membri ai echipei, precum Roxana Vancea… Povesteşte-mi.

– Într-adevăr, cei de la Neatza sunt familia mea, sunt nişte oameni minunaţi pe care îi respect și-i iubesc. Pot să spun că aici mă simt cel mai bine dintre toate locurile de muncă pe care le-am avut până acum. Da, prietenia cu Roxana Vancea a rămas și pot spune că ea e cea mai buna prietenă a mea. Mergem în concedii împreună și ne vedem cât se poate de des, în funcție de programul fiecăruia.

– Îi gătești și ei?

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Vlăduţ este o prezenţă caldă pe micile ecrane şi nu e neaşteptată curiozitatea fanilor de a şti câte ceva despre Vlăduţ cel din viaţa de zi cu zi.EVZ Monden l-a convins să ne dezvăluie cum e el în afara platoului de filmare şi cum şi-a dat seama că are...

Preluat de la EVZ