La Bucureşti s-a anunţat vreme frumoasă, cu valori termice apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate după-amiaza în zona de munte, iar noaptea si în nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi averse si descărcări electrice.

Sâmbătă, temperaturile maxime se vor situa între 20…21 de grade în nord si în depresiuni si 31…32 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 si 18 grade.

Duminică, remea va fi în general instabilă si răcoroasă. Cerul va fi variabil în vestul tării, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în restul teritoriului si pe arii relativ extinse se vor semnala averse, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 si 26 de grade, iar cele minime se vor situa între 9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei si 19…20 de grade pe litoral, informează romaniatv.net.

rootstireaActualitate/EsentialVremea
La Bucureşti s-a anunţat vreme frumoasă, cu valori termice apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil,...

Preluat de la EVZ