Stil de Primă Doamnă: Melania Trump vs. Brigitte Trogneux. Iată cum au comentat stiliştii noştri apariţiile lor?

“Melania Trump îşi asumă prea devreme un rol celebru de Primă Doamnă, rol ce necesită o altă tipologie. Abordările de tipul Jackie O, deşi corecte, nu mi se par cele mai reprezentative, în cazul de faţă. Îmi place culoarea de albastru pudrat a ansamblului şi, de asemenea, faptul că s-a optat pentru o abordare monocromatică din cap până-n picioare. Totuşi, pentru statura Primei Doamne aş fi văzut mult mai potrivită o siluetă de inspiraţie 50s, cu talia marcată, în acelaşi registru clasic” – spune Cătălin Vălean, despre Melania Trump. 

La rândul ei, şi Brigitte Trogneux a avut un look menit să dea naştere unor polemici: “În acelaşi timp, soţia lui Macron dă naştere din nou unor polemici, alegând o lungime care nouă, cel puţin, ca români, ni se pare destul de cunoscută, dacă ar fi să ne gândim la soţia omologului său român. Costumul purtat de doamna Macron are o alură militară, iar nuanţa a fost perfect aleasă încât să-i complementeze părul blond. Rolul încălţămintei nude este strict de a alungi picioarele într-un mod cât se poate de frumos, picioare puse, astfel, perfect în evidenţă. Ea a purtat un costum Louis Vuitton, în mod firesc, după cum majoritatea primelor doamne ale Franţei aleg să poarte designeri francezi, cel puţin în ziua învestiturii”, a comentat Ovidiu Buta –  verdict.ro.

Fotografia postată de Verdict.ro.


rootstireaActualitate/EsentialMonden
Stil de Primă Doamnă: Melania Trump vs. Brigitte Trogneux. Iată cum au comentat stiliştii noştri apariţiile lor? 'Melania Trump îşi asumă prea devreme un rol celebru de Primă Doamnă, rol ce necesită o altă tipologie. Abordările de tipul Jackie O, deşi corecte, nu mi se par cele mai reprezentative, în...

Preluat de la EVZ