loading…

Un băiat în vârstă de 10 ani, din Cungrea, județul Olt, a ajuns, vineri seara, la spital, în stare gravă, după ce s-a electrocutat și a căzut de pe un stâlp, de la înălțimea de cinci metri.

Un copil din Olt, în stare gravă la spital, după ce s-a electrocutat și a căzut de pe un stâlp

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu, a declarat că băiatul era conștient, cu traumatism cranio-cerebral și arsuri, fiind suspect de fractură de mandibulă.

El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

”Este vorba despre un minor în vârstă de 10 ani, cu traumatism cranio-cerebral, suspiciune de fractură mandibulă și arsuri electrice pe circa 40 % din suprafața corpului. Copilul a fost preluat conștient de echipajul SMURD, în sprijin a venit un echipaj de la Ambulanță, băiatul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a afirmat Băsășteanu.

Potrivit martorilor, băiatul s-a urcat pe un stâlp de electricitate, s-a electrocutat și a căzut de la peste cinci metri înălțime.

În acest caz polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/copil-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-s-a-electrocutat-si-a-cazut-de-pe-un-stalp-40073.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/copil-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-s-a-electrocutat-si-a-cazut-de-pe-un-stalp-40073-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv