După primele cercetări la fața locului, casa și grădina fiind amplasate pe strada Regimentul V Vânători, din Alba Iulia, polițiștii au ajuns la concluzia că femeia a murit din cauza mai multor lovituri primite, cel mai probabil cu un par, în zona feței.

Surpriza și mai mare a anchetatorilor a fost după ce au pătruns în casa femeii. În baia imobilului, polițiștii l-au găsit și pe fiul acesteia, un inginer în vârstă de 53 de ani, care prezenta multiple lovituri în zona feței și care era în stare de șoc. Acesta a fost transportat de urgență la spital.

Din primele informații ale anchetei, rezultă că mai multe persoane, necunoscute au tăbărât, vineri seara, peste cele două persoane, cărora le-au aplicat mai multe lovituri cu bâtele.

Cazul este în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
După primele cercetări la fața locului, casa și grădina fiind amplasate pe strada Regimentul V Vânători, din Alba Iulia, polițiștii au ajuns la concluzia că femeia a murit din cauza mai multor lovituri primite, cel mai probabil cu un par, în zona feței.Surpriza și mai mare a anchetatorilor a...

Preluat de la EVZ